Jak zrobić laskę ;)
Pomyślałam że dając taki dwuznaczny temat zyskam nadzwyczaj dużą oglądalność tego wątku
Ale jeśli ktokolwiek uważa że taki temat to przegięcie to oczywiście zaraz zmienię go na inny, proszę tylko napisać. Mam jednak nadzieję że wasze poczucie humoru to zniesie 
A tak na poważnie - potrzebuję na wczoraj dwie bambusowe laski do tańca... U znanej Pani z Allegro trzeba długo czekać na przesyłkę, a ja nie mam czasu
Na Szeherezadzie laski są bardzo fajne, tyle że dość drogie
Generalnie powinnam mieć te laski JUŻ a w dodatku wolałabym oszczędzić trochę kasy, bo mnie wiele już wydatków czeka...
Tymczasem żeby mieć cokolwiek do ćwiczenia kupiłam sobie zwykłe bambusowe pręciki w kwiaciarni, za parę groszy. Do nauki nadają się rewelacyjnie, różnią się jedynie brakiem tego "zagięcia", rączki z jednej strony.
I teraz mam wielką prośbę - jeśli ktokolwiek ma jakikolwiek pomysł co można by w tym miejscu przymocować, przykleić, przybić, przywiercić, żeby z takiego kawałka bambusa zrobić pełną laskę? Bo przecież takiego wysuszonego bambusa się już wygiąć nie da. A na koniec i tak bym tę laskę owinęła sreberkiem, więc nie będzie nic widać
Myślałam o jakimś grubym kawałku drutu, ale nie wiem jak zachowa się taka laska mocno obciążona z jednej strony...
Bardzo proszę o wszelkie pomysły, będę bardzo wdzięczna
Dla jasności wklejam obrazek:
A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable to watch.
A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable to play for.
A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable dancer to be.