+ Odpowiedz na ten temat
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Co mam zabrać na pierwsze zajęcia?

Miasto
    Kalisz
    Punkty reputacji
    11
    Siła Reputacji
    5

Domyślny Co mam zabrać na pierwsze zajęcia?

Mam pytanie. W piątek wybieram się na pierwsze zajęcia z Belly Dance. Proszę, poradźcie mi, co mam ze sobą zabrać, co mam ubrać,i co zrobić, żeby nie wyjść na laika Chciałabym wyglądać profesjonalnie, ale oczywiście bez stroju (choć posiadam). Proszę, o szybką odpowiedź!
    لاثممغ يشىث هس شمصشغس قهلاف ك٠

Miasto
    warszawa
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    0

Domyślny

no tak stroj na pierwszych zajeciach zdecydowanie nie jest potrzebny

ja preferuje styl sportowy, luzne materialowe spodnie lub odwrotnie obcisle leginsy, zreygnuj z luznych t-shirtow lepszy bedzie top ktory pozwoli Ci na odkrycie brzuszka, najlepiej cwiczyc na bosaka lub w leciutkich baletkach ale to tylko moje zdanie, Panie przychodza do mnie w roznych strojach, wazne zebys czula sie dobrze i wygodnie, pas lub chusta sa zawsze mile widziane i pozwalaja stworzyc nam wspanialy nastroj i poczuc sie pewniej no i pieknie wygladamy! a zadowolenie z samych siebie jest niesamowicie motywujace
    a tak na prawde to najwazniejsze zebys zabrala dobry nastroj i starala sie jak najwiecej wyniesc z zajec

zycze Ci powodzenia i zadowolenia z pierwszych zajec, bo na pewno je zapamietasz
    pozdrawiam serdecznie
    natasha

Miasto
    Trójmiasto / Szczecin
    Punkty reputacji
    89
    Siła Reputacji
    9

Domyślny

Najważniejsze co powinnaś ze sobą zabrać to dobry humor i pozytywne nastawienie Początki mogą bywać ciężkie, więc i wiara w siebie też sie przyda

A ubiór - Natasha już Ci napisała
    Farida

"Aby osiągnąć sukces, musisz ciężko pracować, nigdy nie rezygnować, lecz przede wszystkim pielęgnować swą wspaniałą obsesję." Walt Disney

"Jeśli spojrzysz na 20 uczennic na zajęciach, zauważysz, że są między nimi różnice, każda tańczy inaczej. To dlatego, że każda jest inna. A taniec jest jak imię, określa cię. Nie próbuj być kimś innym, nie staraj się tańczyć jak ktoś inny
    "
    Ehab Atia

"Nie mam pieniędzy, ale przynajmniej mam pasję"

Miasto
    Kraków i Warszawa
    Punkty reputacji
    13
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Zaproponowałam bym jeszcze wodę do popijania! Choć w sumie na pierwszych zajęciach nie sądzę żebyście jakieś bardzo męczące rzeczy robiły.. ale nie zaszkodzi

Jeśli macie mieć przerwę w ciągu zajęć to może jakiś batonik
    A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable to watch.
    A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable to play for.
    A relaxed, tuned-in dancer is the most enjoyable dancer to be.

Miasto
    Gliwice i okolice
    Punkty reputacji
    16
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Shajane: jesli wybierasz sie na pierwsze zajecia z tanca orientalnego to raczej trudno zebys nie byla laikiem...
    i coz to znaczy "wygladac profesjonalnie"? zajecia to tylko trening, ubranie nie powinno krepowac ruchow i tyle nawet znane tancerki czesto prowadza zajecia np. w krotkiej koszulce i getrach.
    ... w tańcu grzech wiedzie nas za rękę...

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    7
    Punkty reputacji
    176
    Siła Reputacji
    10

Domyślny

Zapomniałyście dziewczyny, że mamy artykuł na ten temat!

Shajane: Dużo podpowiedzi znajdziesz » tutaj

Pozdrawiam

Miasto
    Trójmiasto / Szczecin
    Punkty reputacji
    89
    Siła Reputacji
    9

Domyślny

Keira dobrze prawi Batoniki to podstawa hihihih
    Farida

"Aby osiągnąć sukces, musisz ciężko pracować, nigdy nie rezygnować, lecz przede wszystkim pielęgnować swą wspaniałą obsesję." Walt Disney

"Jeśli spojrzysz na 20 uczennic na zajęciach, zauważysz, że są między nimi różnice, każda tańczy inaczej. To dlatego, że każda jest inna. A taniec jest jak imię, określa cię. Nie próbuj być kimś innym, nie staraj się tańczyć jak ktoś inny
    "
    Ehab Atia

"Nie mam pieniędzy, ale przynajmniej mam pasję"

+ Odpowiedz na ten temat

Reguły pisania

• Publikować nowe tematy: nie możesz
  • Pisać wiadomości: nie możesz
  • Dodawać załączniki: nie możesz
  • Edytować swoje wiadomości: nie możesz