+ Odpowiedz na ten temat
Wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Odmiana turecka - gdzie się uczyć?

Miasto
    Warszawa:)
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny Odmiana turecka - gdzie się uczyć?

Intryguje mnie turecka odmiana bellydance, ponieważ jest taka energiczna, ekspresyjna, jak ogień, jak szalejace zmysły i przy tym radosna.. Przynajmniej ja tak to widzę/czuję po obejrzeniu występu Ranii

Czy na zajęciach uczy się szeroko rozumianych ogólnych podstaw? Czy konkretnej odmiany tańca?:>

Jeśli konkretnej, to czy któraś z Was uczy się tureckiego (albo przynajmniej jej się podoba)? Co o nim sądzicie?

Będę wdzięczna za opinie, bo chciałabym wiedzieć, czy moje widzenie go jest odpowiednie Czy może dla mojego temperamentu mógłby pasować jeszcze jakiś inny?:>
    *"..Tańcz! Świat Na Ciebie Czeka!.."*

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    13
    Punkty reputacji
    111
    Siła Reputacji
    10

Domyślny

Odmiany tureckiej uczy, zdaje się, Kasia Wieczorek, chyba w Galerii Szafa. Ale nie miałam przyjemności się u niej uczyć. Za to byłam na warsztatach z tańca folklorystycznego tureckiego u Donyi Rashidy, ale to całkiem inna bajka, zupełnie inne kroki i ruchy. Jest bardzo skoczny, dumny, pełen siły I tańczony jest do trudnego rytmu karszilama (pewnie pisownia jest trochę inna...).

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    88
    Siła Reputacji
    6

Domyślny

Kasia Wieczorek prowadzi regularne zajęcia w Łodzi, czasem wpada do Wawy [właśnie do "Szafy"].

Miasto
    Warszawa:)
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Kurcze:/ Troszkę mi nie po drodze.. Mieszkam jakieś 2o km od Warszawy, więc ew. tam mogę dojeżdżać Ale skoro ona tylko tam "bywa".. :/
    *"..Tańcz! Świat Na Ciebie Czeka!.."*

+ Odpowiedz na ten temat

Reguły pisania

• Publikować nowe tematy: nie możesz
  • Pisać wiadomości: nie możesz
  • Dodawać załączniki: nie możesz
  • Edytować swoje wiadomości: nie możesz