+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniaOstatnia
Wyniki 1 do 20 z 57

Temat: Nasze Sukcesy Małe I Duże :D

Miasto
    Warszawa:)
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny Nasze Sukcesy Małe I Duże :D

Pomyślałam, że warto jest założyć temat, w którym każda z nas (mniej i bardziej zaawansowana) będzie mogła pochwalić się (a inni będą mogli docenić) co osiągnęła, co sprawia jej radość w tańcu, temat, w którym będzie mogła pochwalić się występem, nowym strojem, najdłuższym treningiem, makijażem, opanowaną techniką czy czymkolwiek innym, co przyjdzie jej do głowy i co jest związane z tańcem orientalnym
    *"..Tańcz! Świat Na Ciebie Czeka!.."*

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

To ja się pochwalę
    Ostatnio miałam okazję brac udział w cyklu reportaży internetowych na gazecie.pl, które dotyczyły ciekawej pracy studentów.
    Zrobiono krótki reportaż o mnie jako o studentce zarabiającej tańcem. Co prawda moim głównym celem jest taniec, pasja i o tym chciałam mówic, niestety nie mogłam zmienic koncepcji i musiałam odpowiadać na zadane mi pytania. Ale ogólnienie wyszło nieźle.
    Oto link:

http://www.majsun.pl/galeria5.htm

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Majsun ; 28-02-2008 o 19:28

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    4
    Punkty reputacji
    191
    Siła Reputacji
    9

Domyślny

Strasznie fajne
    Moje osiągnięcia...hm. Powiedzmy,że na razie takich nie ma,ale nie tracę nadziei - chcę zrobić warsztaty o Indiach w szkole...na razie to plany,bo nie mam czasu,ale chyba zrobię je w przyszłym roku po tym,jak się zapisze na taniec bolly
    Miałam jeden występ...Udany,wszystkich zdziwiło że ja tak fajnie tańczę

UWAGA! Bardzo proszę o ponawianie maili, szwankuje mi skrzynka przez ostatnie parę dni!

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    51
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez Majsun Zobacz wiadomość
    To ja się pochwalę
    Ostatnio miałam okazję brac udział w cyklu reportaży internetowych na gazecie.pl, które dotyczyły ciekawej pracy studentów.
    Zrobiono krótki reportaż o mnie jako o studentce zarabiającej tańcem. Co prawda moim głównym celem jest taniec, pasja i o tym chciałam mówic, niestety nie mogłam zmienic koncepcji i musiałam odpowiadać na zadane mi pytania. Ale ogólnienie wyszło nieźle.
    Oto link:

pozdrawiam
    Gratulacje Majsun
    Widać, że jesteś miłą, inteligentną dziewczyną z klasą. Oby jak najwięcej takich dziewczyn wypowiadało się publicznie na temat tańca brzucha. Urywki twojego tańca też mi się podobały. Pieknego, płynnego wielbłądka robisz Szkoda, że tak mało go pokazali.
    Rzeczywiście tak jak księżyc, Ludzie znają mnie tylko z jednej, Jesiennej strony.
    - Jesienna zaduma; Elżbieta Adamiak

Miasto
    Gliwice i okolice
    Punkty reputacji
    16
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

to ja sie pochwale, ze za miesiac bede miala moj pierwszy wlasny pokaz, na moich zasadach, z opracowywanymi wlasnie przeze mnie choreografiami i za calkiem niezle pieniadze. pięknie

a za mniejszy ale rownie wazny sukces uwazam to, ze dzisiaj po ponad 12-godzinnym dniu na nogach, prawie bez chwili na odpoczynek dalam radę sie zwlec na zajęcia i sie nie obijalam pozdrowienia dla Darii
    Ostatnio edytowane przez Zafirah ; 29-02-2008 o 00:01
    ... w tańcu grzech wiedzie nas za rękę...

Miasto
    Sopot
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

To ja się pochwalę
    Ostatnio miałam okazję brac udział w cyklu reportaży internetowych ogólnie wyszło nieźle.
    Oto link:

pozdrawiam
    Wyszło nie "nieźle", tylko super! Gratulacje!

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1
    Punkty reputacji
    321
    Siła Reputacji
    9

Domyślny

To ja się pochwalę
    Oto link:

pozdrawiam
    No tak - dlaczego ja ostania dowiaduje się że pod pseudo Majsun kryje się najnowsze Zahrniątko
    To powiem wam dziewczyny, że Majsun pięknie tańczy, pochłania taniec i układy jak gąbka i niczym nie da sie jej zagiąć <kręci głową z niedowierzaniem>
    i.....
    Bardzo się cieszę, że Majsun trafiła właśnie do nas

Acha - ostrzegam Cię Mansujo- w związku z tym, że studiujesz dziennikarstwo to będę zalewać Cię pytaniami w zakresie techniki pisania, zacznę od następnego spotkania
    Ostatnio edytowane przez Sowillo ; 29-02-2008 o 14:27
    Już od roku zakochana w baroku

Ech - Chciałoby sie podzielić wiedzą z belly dance, uczyć, inspirować, tworzyć....
    Sowillo / Safi

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Dziękuję za wszystie ciepłe słowa skierowane do mnie

Safiro nawet nie wiesz jak ja się ciesze, że trafiłam do Was - jesteście wspaniałe - jako tancerki i koleżanki! A skoro dałyście mi szanse zaistnieć w Zahrze, to muszę dać z siebie wszystko, żeby Was nie zawieść

Z tym moim dziennikarstwem to jest tak, że studiuję na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych, ale na kierunku Polityka Społeczna. W reportażu kazano mi powiedzieć tylko nazwę wydziału, bo z polityki społ. mieli już jakąś osobę
    Ach te media...

Pozdrawiam

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    88
    Siła Reputacji
    6

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez Safiro Zobacz wiadomość
    to będę zalewać Cię pytaniami w zakresie techniki pisania, zacznę od następnego spotkania
    O pisaniu jako takim więcej wiedzą poloniści :P [np. ja]

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1
    Punkty reputacji
    321
    Siła Reputacji
    9

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez maja_329 Zobacz wiadomość
    Uważaj - bo cię jeszcze wykorzystam

(chodziło mi o szukę pisania artykułów - dla potrzeb tego forum )
    Już od roku zakochana w baroku

Ech - Chciałoby sie podzielić wiedzą z belly dance, uczyć, inspirować, tworzyć....
    Sowillo / Safi

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    88
    Siła Reputacji
    6

Domyślny

Z chęcią pomogę. Np. w korekcie tekstu.

Miasto
    Wawa
    Punkty reputacji
    40
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez Moon Zobacz wiadomość
    Gratulacje Majsun
    Widać, że jesteś miłą, inteligentną dziewczyną z klasą. Oby jak najwięcej takich dziewczyn wypowiadało się publicznie na temat tańca brzucha.
    To była też moja pierwsza myśl po obejrzeniu tego materiału. Brawo Majsun!

Pamiętam z przed ok dwuch lat wywiad z dwoma dziewczynami, które twierdziły, że tańczą taniec brzucha bo dzięki temu mogą łątwiej wyrywać facetów. Dobrze, że już nikt takich głupot nie opowiada.
    -Gdy kobieta tańczy, tworzy sztukę, a zarazem staje się bardziej zmysłowa. (Ehab Atia)

Miasto
    Kraków
    Wpisy na blogu
    21
    Punkty reputacji
    330
    Siła Reputacji
    16

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez maja_329 Zobacz wiadomość
    ...albo korektorzy (np. ja)

odpowiedź alternatywna:
    ...albo czepialskie rzepy, które nie przepuszczą ani jednego przecinka, są jednoosobowym sztabem koordynacyjnym akcji Bykom Stop, a pisać nauczyły się prędzej niż mówić. Odpowiadamy chórem: vasanta!

Jeśli chodzi o wyrywanie facetów na taniec, to przykre jest, jeśli czuły się tak niepewne i nieciekawe, że musiały znaleźć sobie hobby kojarzące się większości mężczyzn bardzo jednoznacznie.
    KRAKÓW - czerwiec, wrzesień - kolejne warsztaty z polskimi instruktorami!

Mój artykuł na temat tańca orientalnego - czytaj!

Zaznacz się na mapie tancerek orientalnych!

Trafiając na jeden z moich ponad 8 tys. postów na tym forum, ćwicz mięśnie Kegla.
    Niedługo mi za to podziękujesz...

Miasto
    Bolesławiec
    Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

A to ja się wyłamię! Ha! Jestem typowy ścisłowiec,a polski i historia mi nijak nie idzie.

Co do sukcesów to mój jest raczej malutki,ale chciałam sie pochwalić ,że uszyłam strój! Nie powiem ,że sama bo chyba jeszcze większy wkład miała w to moja mama (o co teraz ma pretensje,no ale nie ważne),ale i tak jestem dumna bo w ogóle po raz pierwszy coś uszyłam A wyszło właśnie tak jak chciałam! Może mało w tym fachowości ,ale i tak się strasznie cieszę!

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    26
    Siła Reputacji
    6

Domyślny

To ja się pochwalę
    Ale ogólnienie wyszło nieźle.

Nieźle? Wyszło kapitalnie, fantastycznie i rewelacyjnie!!! Baaardzo mi się podobało!!!
    Poczuj taniec, a poznasz radość...

Miasto
    Warszawa
    Punkty reputacji
    12
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

To ja się pochwalę
    Super! W ogóle bardzo klimatycznie nakręcone fragmenty z tańcem. Bardzo mi się podoba. Gratulacje!
    We need to see to believe.

Have a bellyutiful day!

Punkty reputacji
    10
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

mnie też się podobały te fragmenty z tańcem

A co do osiągnięć: moim małym ostatnim osiągnięciem jest na pewno to, że wytrzymałam kondycyjnie dosyć intensywny tydzień warsztatów i do egzaminu ułożyłam w pełni samodzielną choreografię

Na większe osiągnięcia zapewne przyjdzie czas (mam nadzieję)

Miasto
    Wrocław
    Punkty reputacji
    11
    Siła Reputacji
    5

Domyślny

Cytat Pierwotnie wysłane przez Silvee Zobacz wiadomość
    A co do osiągnięć: moim małym ostatnim osiągnięciem jest na pewno to, że wytrzymałam kondycyjnie dosyć intensywny tydzień warsztatów i do egzaminu ułożyłam w pełni samodzielną choreografię
    Silvee, gratuluję Tobie i sobie tego wyczynu! I całej reszcie obozowiczek również !!!! Uściślę tylko, że w zasadzie to były dwa egzaminy.... a co tam, poczujmy się lepiej! Dwa egzaminy w ciągu jednego wieczoru !!!!

Miasto
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    13
    Punkty reputacji
    111
    Siła Reputacji
    10

Domyślny

Silvee, Suria: No właśnie - wszystkie zdałyśmy egzamin na I i II poziomie, to nawet całkiem duży sukces Moim dodatkowo było to, ze nie umarłam z tremy (ale dopadł mnie paraliż niektórych mięśni, tych odpowiedzialnych za uśmiech), nie uciekłam tuż przed egzaminem (a miałam wielką chęć), nie załamałam się, kiedy przypomniałam sobie, ze cośtam zatańczyłam nie tak, jak chciałam, a coś jeszcze można było lepiej W każdym razie zdałam - i to jest sukces

Majsun: gratuluję - bardzo treściwa wypowiedź, świetne fragmenty z tańcem.

Miasto
    Kraków
    Wpisy na blogu
    21
    Punkty reputacji
    330
    Siła Reputacji
    16

Domyślny

Moja kolej na chwalenie się.

Po pół roku poszukiwania znalazłam pracę!!! Na dodatek bardzo bliską moich studiów i związanych z nimi zainteresowań. Na razie prawdopodobnie na dwa miesiące, jak się uda, to dłużej, ale na pewno postawi mnie na nogi finansowo.

I w związku z tym - w nagrodę - zapisuję się na regularne zajęcia :-D
    Ostatnio edytowane przez Vasanta ; 02-03-2008 o 11:33
    KRAKÓW - czerwiec, wrzesień - kolejne warsztaty z polskimi instruktorami!

Mój artykuł na temat tańca orientalnego - czytaj!

Zaznacz się na mapie tancerek orientalnych!

Trafiając na jeden z moich ponad 8 tys. postów na tym forum, ćwicz mięśnie Kegla.
    Niedługo mi za to podziękujesz...

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniaOstatnia

Reguły pisania

• Publikować nowe tematy: nie możesz
  • Pisać wiadomości: nie możesz
  • Dodawać załączniki: nie możesz
  • Edytować swoje wiadomości: nie możesz