SAIDA Dance Academy
zaprasza na
ZIMOWE ORIENTALNE SZALEŃSTWO
z AHMEDEM FEKRY(Egipt)
10,11,12 lutego 2012
Bielsko-Biała
I.Warsztat (3h): CAIRO STYLE poziom zaawansowany
II.Warsztat: (2h) SAIDI poziom podstawowy
III.Warsztat (2h): HAGALLA poziom średnio zaawansowany
IV.Warsztat(3h): MODERN ORIENT poziom średnio zaawansowany
Harmonogram:
Piątek:
18.30-21.30 Cairo Style
Sobota
11.00-13.00 Saidi
13.30-15.30 Hagalla
Niedziela
11.00-15.00 Modern Orient
Cennik:
Wpłata do 25 stycznia:
-warsztat I: 150 zł
-warsztat II, III: 130zł każdy
-warsztat IV:160 zł
-pakiet warsztatów sobota i niedziela: 390 zł
-pakiet wszystkich zajęć z Ahmedem:540 zł
Wpłata po 25 stycznia:
-warsztat I: 170 zł
-warsztat II, III: 150zł każdy
-warsztat IV:160 zł
-pakiet warsztatów sobota i niedziela:420 zł
-pakiet wszystkich zajęć z Ahmedem:590 zł
Ahmed Fekry- pochodzi z Egiptu.Karierę rozpoczął jako tancerz egipskiego folkloru w Reda School. Ahmed jest niezwykle popularnym nauczycielem zarówno w Egipcie, jak i w Europie. Jest instruktorem na Nile Group Festival (Egipt), Stockholm Belly Dance Festival w Szwecji, był również zaangażowany przy festiwalu Ahlan Wa Sahlan. Współpracował z wieloma grupami folklorystycznymi w Egipcie. Miał okazję pracować z Mahmoodem Redą w National Folkloric, Obecnie mieszka i pracuje w Niemczech. Prowadzi warsztaty między innymi w wielu krajach Europy. Jest bardzo charyzmatycznym instruktorem, z mnóstwem energii i rozległą wiedzą. Ahmed znany jest ze swojej wspaniałej Tanoura (rodzaj tańca folklorystycznego). Jest też mistrzem innych egipskich stylów takich jak na przykład Raqs Sharqy. Tworzy wspaniałe show.
W sobotni wieczór 11 lutego 2012 SAIDA ORIENT PARTY: pokazy taneczne, animacje, atrakcje,konkursy. Gość specjalny: Ahmed Fekry.
Miejsce:Gregory Club, ul. Plac Mickiewicza 4, Bielsko-Biała
Bilety: 20 zł z przedsprzedaży w SDA, 25 zł w dniu imprezy.
Patronat nad impreza objęły bielskie media: TV Bielsko, 2B Style, www.bielsko-biała.pl
Informacje i zapisy:
SAIDA Dance Academy
ul. Okrzei 2, Bielsko-Biała
www.saida.com.pl
email: akademia@saida.com.pl
tel. 0 601 660 800

Odpowiedz cytując
NIE
Etap zachwytu nad amerykańskim belly dance mam już za sobą i już wiem,że tańca arabskiego należy się uczyć od Arabów .Można mnie wpisać na listę uczestników.I mam nadzieję,że będzie można mieć jakieś"pobożne życzenie"do Ahmeda o warsztat z folkloru
.
, ale z dziewięcioma żłobami do wyboru