Kameralna grupa na Modern Orient,dla mnie super bo w niej uczestniczę
.
Kameralna grupa na Modern Orient,dla mnie super bo w niej uczestniczę
.
Pokochaj taniec w sobie, a nie siebie w tańcu.
Witam serdecznie
Proszę mnie zapisać na warsztat hagalla!
Zapraszam na warsztaty we Wrocławiu 20 maja w szkole tańca Renn!
Prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres:akademia@saida.com.pl
Zapraszamy![]()
Taniec bez granic!
10.03.2012 Taneczny DZIEŃ KOBIET
Ahmed zakupił już nowe , zimowe swetryPrzywiezie też zupełnie nowe kombinacje i choreografie
Zapraszamy wszystkie Panie , które jeszcze szukają pomysłu na spędzenie nadchodzącego weekendu do wspólnej zabawy na parkiecie!
Taniec bez granic!
sweterki?...mam nadzieję, ze te kilka dni go rozkręci w naszym ostanio arktycznym klimacie,,,,\
Ten weekend jak na zamówienie:nowe inspiracje nowymi choreografiami,przystojny Arab,Bielsko pięknie ośnieżone i w ogóle już sie gorąco robi,teraz tylko dobra kondycja i śweży umysł by wchłonął jak najwięcej
.Świetnie,że tyle się dzieje w naszym "światku" i można wybierać
.Trzymam kciuki by lotniska dobrze działały
.
Dziękuję Saido za zorganizowanie świetnych i tak różnorodnych tematycznie warsztatów.Atmosfera cudowna i odniosłam wrazenie,że Ahmed też był zadowolony(zwłaszcza tak odebrałam ostatni dzień
.Po takich spotkaniach natychmiast mam ochotę na następne
.
A na filmiku warsztatowym gdzie tańczysz z Ahmedem jesteś wspaniała.Coś mi się wydaje ,że spotkania z Ahmedem powinny się odbywać wv Bielsku cyklicznie
.
Jeszcze nie ochłonęłam i nie "przetrawiłam" ostatnich, a już chce się następnych
![]()
Ekstremistom i tyranii mówięNIE
Serce ma swoje racje, których rozum nie zna (Pascal)
Bardzo dziękujemy wszystkim za udział w warsztatach z Ahmedem Fekry, cudowną atmosferę i wspólną zabawę!
Piękne choreografie i doskonała technika podane w formie lekkiej do przełknięcia pigułki –to kompendium niezbędnej każdej tancerce wiedzy....nabyte przez wspaniałe kobiety (i niezawodnego Pana Henryka) , którzy odwiedzili Bielsko.
Relacja fotograficzna z warsztatów( dziękujemy Asho za kolejną , cudowną pamiątkę!):
http://saida.pl/szkolatanca/galeria_...-10-12-02-2012
Zapraszamy na kolejne spotkania z tańcem w SAIDA Dance Academy!
Serdecznie pozdrawiamy,
Saida&Team
Taniec bez granic!
Ja również dziękuję za wspaniałe warsztaty . Tak następne jak najbardziej .
niezOrientowany
[QUOTE
Relacja fotograficzna z warsztatów( dziękujemy Asho za kolejną , cudowną pamiątkę!):
http://saida.pl/szkolatanca/galeria_...-10-12-02-2012
Zapraszamy na kolejne spotkania z tańcem w SAIDA Dance Academy!
Serdecznie pozdrawiamy,
Saida&Team[/QUOTE]:
z przyjemnością
![]()
Ekstremistom i tyranii mówięNIE
Serce ma swoje racje, których rozum nie zna (Pascal)
A ja mam pytanie,czy jest szansa na zamieszczenie fragmentów filmiku z warsztatów,zwłaszcza tego na którym tańczysz Saido z Ahmedem?Sama wiesz,że masz się czym pochwalić,zwłaszcza teraz ,kiedy toczy się w innym wątku dyskusja na temat instruktorek.....i ich...hmm... kompetencji...
też chętnie zobaczę, i przyłaczam sie do apelu Esmy![]()