jestem tutaj nową użytkowniczką i amatorką tańca brzucha i zakochałąm sie w pisence do której jest ułozony ukłąd z welonami cz.1 , czy któraż z waz może wie kto jest jest wykonawca i jaki jest jej tytuł?![]()
z góry dziękuje![]()
jestem tutaj nową użytkowniczką i amatorką tańca brzucha i zakochałąm sie w pisence do której jest ułozony ukłąd z welonami cz.1 , czy któraż z waz może wie kto jest jest wykonawca i jaki jest jej tytuł?![]()
z góry dziękuje![]()
Mam nadzieję, że uzyskamy odpowiedź na Twoje pytanie.![]()
Ostatnio edytowane przez Safira ; 03-01-2009 o 03:07
Ja tak samo jestem ciekawa co to za utworekNie ukrywam rowniez, ze czekam na to, az administrator umiesci druga czesc tego filmiku na stronce
ps.Pytanko. Czy sa tutaj moze jakies uczennice Jasmin Mazloum i maja z nia kontakt??Chcialybysmy prosic o przeslanie utworku tabla solo (pochodzacy z płytki The art of the drum solo, nie wiem jaki ma tytuł
) z ostatnich warsztatow weekendowych w Gdynii, do którego Jasmin zrobiła z nami choreografie . Może, któraś z Was ma ten kawałek? Jedna dziewczyna przegrała na zajeciach ten kawałek od Jasmin, ale niestety nie chce nam go dać :-\
Ostatnio edytowane przez Farida ; 30-09-2007 o 22:54 Powód: +
Farida
"Aby osiągnąć sukces, musisz ciężko pracować, nigdy nie rezygnować, lecz przede wszystkim pielęgnować swą wspaniałą obsesję." Walt Disney
"Jeśli spojrzysz na 20 uczennic na zajęciach, zauważysz, że są między nimi różnice, każda tańczy inaczej. To dlatego, że każda jest inna. A taniec jest jak imię, określa cię. Nie próbuj być kimś innym, nie staraj się tańczyć jak ktoś inny " Ehab Atia
"Nie mam pieniędzy, ale przynajmniej mam pasję"![]()
![]()
MINI FAQ FORUM
Zanim zadasz pytanie, sprawdź czy już nie udzielono na nie odpowiedzi ;-)
* Regulamin Forum
* Tips & tricks na forum
* Rangi na forum (zdezORIENTowana)
* Punkty "reputacji" na forum!
* Zmiana nazwy nicka
* Ważne! Obowiązujący wzór zamieszczania informacji o wydarzeniach
* Instrukcja publikowania filmów
* 10 przykazań rzetelnego krytyka - lektura obowiązkowa!
* Piszemy poprawnie! Zainstaluj firefoxa ze słownikiem! Instrukcja
W sprawie tej piosenki otrzymaliśmy kilkaset maili z prośbą o tytuł i wykonawcę.
Prawda jest taka, że same nie wiemy kto to śpiewa! Dostałyśmy tą piosenkę nagraną na płycie pod nazwą "track04".
Nikt do tej pory nie potrafił nam wskazać wykonawcy, nawet w egipskim sklepie z płytami nie znali tego utworu.
Druga sprawa, to prośby o przesłanie tej piosenki.
Podjęliśmy decyzję, że nie będziemy wysyłać nagranych piosenek. Nie chcemy aby nasz serwis został zamknięty któregoś dnia jak pamiętny chomik.
Mogę obiecać, że jak poznamy tytuł i autora tej piosenki, to go natychmiast tutaj podamy.
Drżyjcie długo i szczęśliwie...
To jeszcze raz, aby wyjaśnić wszystkie pytania.
Na naszej stronie są trzy filmy.
1. Demo zespołu Zahra. > Tutaj
Wykonawca: Ehab Tawfik
Tytuł: "Allah Aalek Ya Sedi"
2. Taniec brzucha - zajęcia w Gymnasionie > Tutaj
Wykonawca: nieznany
Tytuł: nieznany
3. Taniec brzucha - zajęcia w Gymnasionie - układ z welonami cz1 > Tutaj
Wykonawca: nieznany
Tytuł: nieznany
Jeżeli ktoś znajdzie te tytuły i wykonawców, proszę o podanie ich w tym wątku. Bardzo chętnie same je poznamy.
Proszę również, nie proście nas o wysyłanie nagranej muzyki ponieważ nie będziemy tego robić.
Drżyjcie długo i szczęśliwie...
ostatnio dostałam od koleżanki płytę z muzyką do tanca brzucha i jest tam nagrana piosenka z układu z welonami.jezeli ktoś by chciał mogę przesłac.
Laylo, dołączam się do prośby o podanie tytułu i wykonawcy piosenki![]()
niestety wykonawcy ani tytułu nie znam, ta płyta to składanka róznych piosenek
To ja bym poprosila o przeslanieayse@o2.pl
Ja też bardzo prosze o przesłanie: monika_sloneczko@poczta.onet.pl
Ostatnio edytowane przez Anisa Hasna ; 27-12-2007 o 12:54
hihihi, ale fajnie ze wreszcie moge sie popisac...
mianowicie, piosenka o ktora pytacie pochodzi z mojej skladanki... byla to swojego czasu moja ukochana piosenka z sheeshy i dj nagral mi ja i powiedzial co to jest...podobno jest to fadhel shaker (jesli nic nie pomylil w imprezowym szale)... niestety nie znam tytulu, ja mam to na plycie zatytulowane "ala einy ya habibi"
![]()
czy ktos wie moze kto jest wykonawca tej piosenki? i zna jej tytul?ten filmik juz byl na forum o tribalu ale wklejam ponownie zeby nie trzeba bylo przeszukiwac forum
![]()
http://www.youtube.com/comment_servl...ture%3Drelated
Bardzo bym prosiła o podkład z tego układu z welonami: salixalba7@wp.pl . Bardzooo dziękuje z góry![]()
to ja też przy okazji sie podłączę, jak była by taka możliwośćmail: madipw@gmail.com
gdyby się udało, to baaardzo baaardzo dziękuję![]()
Czy ja także mogłabym prosić o przesłanie piosenki z układu z welonami na maila zuz-anka@tlen.pl ?Z góry dziękuję
Klasyczne warsztaty z Abir w Warszawie, 5.06.2011!http://www.firyal.com.pl
Cykl Intensywnych Szkoleń z Polskimi Tancerkami! 2011, Warszawa
UWAGA! Bardzo proszę o ponawianie maili, szwankuje mi skrzynka przez ostatnie parę dni!
Dziewczyny, jeśli któraś dysponuje tym utworem to bardzo proszę o przesłanie i z góry dziękuję, bo piosenka jest przepiękna!!
mail: a.lady.butterfly@gmail.com
Hej. Jeżeli to jeszcze aktualne to i ja bym mogła dostać tą piosenkę?? paulynka1@tlen.pl