|
|||||||
| Zarejestruj się | Galeria Foto | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Zaznacz fora jako przeczytane |
| Belly dance Cafe Usiądź wygodnie, poczuj się jak w orientalnej kafejce i porozmawiaj z przyjaciółmi na wszystkie dowolne tematy. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu |
|
|
|||
|
|||
|
Niśko, bardzo ładna ta bluzka, jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności
![]() No i mam nadzieję, że wszystkie ząbki już nie bolą ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Chciałabym być rozpieszczoną córką bogatych rodziców...Wtedy miałabym większe szanse na rozwój
![]()
Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. W. Szymborska, Portret kobiecy |
|
|
||||
|
||||
|
Kirkę - też bym tak chciała, ale tak nie jest i trzeba się rozwijać samemu - jak się da
(swoją drogą przypominałaś mi o moich znajomych z liceum- dzieci lekarzy... grrrr...) |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
|
Pomału zaczynam w to wierzyć. Jak to jest, że człowiek jak tylko może to pracuje, durną pracę przyjmuje, kasy na lewo i prawo nie wydaje (tyle co na czekoladę i raz na dwa miesiące w kawiarni...a puby to mnie już od wielu miesięcy nie widziały), kosmetyków ma tyle, co od mamy dostanie, po sklepach z ciuchami nie łazi, a pieniędzorów wciąż brak :/ Ja sobie idę z tego forum, bo mi przykro, jak ciągle czytam o kolejnych warsztatach i turnusach. Czuję się źle, tak jakbym udawała że tańczę...No iw sumie udaję, bo stoję w miejscu z tymi moimi marnymi nieskoordynowanymi ruchami :/ Chciałam się zapisać choćby na regularne zajęcia, ale wyobrażacie sobie, że żadne terminy mi nie odpowiadają, bo zawsze coś wypada!
Ale to może przez tego parszywego zęba tak źle się czuję...Nie wiem, chyba znajdę sobie jeszcze jedną pracę, a magisterkę to za rok napiszę.
Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. W. Szymborska, Portret kobiecy Ostatnio edytowane przez kirkewrozka : 08-02-2010 23:41. |
|
|
||||
|
||||
|
Kirke, chciałam Ci odpisać jakąś mądrość życiową, ale nie mogę zebrać myśli, bo od kilku dni wkuwam i nie dosypiam z racji nocowania u znajomych w kuchni. W związku z czym przytulam mocno i zapewniam, że to zwyczajny przejściowy kryzys
![]()
|
||||
|
||||
|
Oj, to ja ciebie też przytulam, bo nocowanie w kuchni najwygodniejsze nie jest...Ja to przynajmniej mam łóżko, a ty bidulko...?
![]()
Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. W. Szymborska, Portret kobiecy |
|
|
||||
|
||||
|
Mam wyrko, tyle że cały czas ktoś tu włazi, ale oczywiście nie narzekam, bo jestem mega wdzięczna, że mnie przygarnęli
Tylko ze spaniem ciężko. Męczący ten okres po powrocie... tyle się dzieje, tyle do załatwienia, tęsknie za stabilizacją i odrobiną relaksującej rutyny.Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki o 17 za mój marny egzamin. Dobranoc ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Mój M. też kiedyś sypiała w kuchni, ponoć lodówki strasznie przeszkadzaja:/
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja mam takie małe zboczenie, że lodówki, pralki, odkurzacze i inne buczące sprzęty wpływają na mnie kojąco
I w ogóle kuchnia jest przyjemnym miejscem No nic, najpóźniej w sobotę się wyśpię, bo jadę do domu, więc jeszcze przeżyję te parę nocy.
|
||||
|
||||
Bo ja chyba nie mam...![]() To jest dobra dentystka?! Nigdy w życiu mi się nie zdarzyło, żeby ktoś na mnie krzyczał za nieumyte zęby - bo je myję...
Jedyne zajęcia, jakie mi pasowały, jeszcze się nie zaczęły, bo nie skompletowała się grupa A na warsztaty na pewno nie będę mieć czasu za dużo, bo większość sobót pracuję ![]() ![]() Dziewczęta i kobiety, nie znacie jakiegoś sposobu na bolące stopy? Bolące od chodzenia i stania - najbardziej dokuczają mi pięty. Oczywiście kluczem są dobre buty, takowych też nie posiadam, więc jeśli możecie coś polecić, to będę wdzięczna.
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla. Kiedyś mi za to podziękujesz... Tancerko! Zaznacz się na mapie! => polska mapa belly dance <= Ostatnio edytowane przez Vasanta : 09-02-2010 08:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja za to myślałam,że nie przeżyję dzisiejszej - o pierwszej się obudziłam z koszmarnym bólem brzucha, mimo wziętych wcześniej tabletek... Nie spałam do czwartej, zaciskając z bólu zęby, nic nie chciało pomóc - ani kolejne środki przeciwbólowe, ani termofor... Nie poszłam do szkoły, bo nie umiem się wyprostować z bólu,a w sobotę mam studniówkę i muszę jeszcze masę rzeczy poustalać,a przez przeklęty okres nie mogę nawet chodzić...
![]()
|
|||
|
|||
|
Vasanto, miałam na myśli sytuacje, gdy jedziesz do dentysty prosto z pracy i nie zdążyłaś umyć zębów tuż przed wizytą.
|
||||
|
||||
|
Firyal - ja dzisiaj obudziłam się z właśnie takim mega bólem brzucha trzy nospy i jeden apap i nic
![]() boli i boli... ja na szczęście mam ferie, ale miałam dziś pozałatwiać parę spraw, a ja nawet z łóżka wstać nie mogę ![]() ![]() także włączę się w bólu ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wydaje mi się, że jabłko mają i kobiety i mężczyźni, tylko u mężczyzn jest ono bardziej widoczne. Przynajmniej moja prowadząca emisję głosu zawsze nazywała tę krtaniową "wypustkę" jabłkiem Adama...
|
|
||||
|
||||
|
Aż sprawdziłam
Wikipedia twierdzi, że to jednak tylko u panów![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Jab%C5%82ko_Adama
"If you don't know what you are fusing with what, fusion becomes confusion" Isidora Bushkovski __________________________ "When the need for a name for the dance troupe arose, a friend suggested the playfull rhyme FatChanceBellyDance, based on the silly question dancers often get from onlookers who think that beautiful, feminine belly dance is merely an exotic enteirtainment for their personal pleasure. In other words, the answer is: "Fat chance you can have a private show." źródło: strona FCBD |
|
|
||||
|
||||
|
Przeraża mnie polska prasa. Od lat czytam te same tytuły, mam "swoich" dziennikarzy, recenzentów kinowych i teatralnych, nawet "swoich" dziennikarzy sportowych.
Niestety czasami wpadają w moje ręce płody grafomanów, którzy też peretendują do miana dziennikarza. Otóż dziennikarz to nie jest ktoś kto skończył dziennikarstwo na uniwesytecie. Wręcz przeciwnie, tam tworzą kiepskich rzemieślników. Dziennikarz pownien mieć szeroką wiedzę na każdy temat i głęboką w swojej specjalizacji. Dziś się załamałam pod wpływe paru recenzji teatralnych. Od dziś do dowołania nie czytam nic poza "moimi" ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hej dziewczyny.. wybaczcie, ze wpadam jak do stodoły z tematem totalnie niezwiązanym z tym, o czym teraz mówicie, ale jestem w cieżkim szoku po tym, co zobaczyłam....
Czytam często forum dogomania i przez przypadek trafiłam na coś takiego http://www.ptroa.co.il/petitionmovie...on-English.php Ostrzegam, ze film na stronie jest makabryczny i jeśłi nie macie mocnych nerwów, to nie polecam. Ja ciągle mam to przed oczami :/ Takie rzeczy tam są podobno na porządku dziennym. Podpiszcie chociaż petycję... nie wiem czy takie akcje w ogóle cokolwiek zmieniają, ale ja ciągle wierzę, ze to nie idzie na darmo... Sama wegetarianką nie jestem (wręcz przeciwnie - bez mięcha życ nie umiem) i twierdzę, ze niestety ale skórzane buty sa najlepsze itd. Wiem, ze zabijania zwierząt na futro, mięso czy skóry jest nieuniknione, ale niech to wreszcie odbywa się w godnych warunkach żeby nikt nie musiał cierpiećZnowu jestem totalnie zdołowana, bo tak naprawdę nic z tym zrobić nie mogę... |
|
|
||||
|
||||
|
A ja mam totalny matrix....w ciągu ostatnich 6 tygodni (czyli od Nowego Roku) dostałam już trzy pisma ze spółdzielni o wymiarze czynszu. Pierwsze dostałam na początku stycznia z kwotą 429zł - spoko, zmieniłam sobie zlecenie stałe i 14 stycznia pieniądze poszły. 15 stycznia dostałam pismo, że nastąpiła pomyłka i nowe stawki będą obowiązywać od 1kwietnia a teraz mamy płacić wg stawek z poprzedniego roku (czyli 408zł). Stwierdziłam, że nie będę zmieniać polecenia - wolę sobię zrobić nadpłatę na przyszłość. A wczoraj w skrzynce znajduję kolejne zawiadomienie o wysokości czynszu...uwaga od 1 stycznia!!! i wynosi on 460zł!!!!
Nie dość, że nie nadążam za tą spółdzielnią, to jeszcze zglupiałam totalnie![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Wielokrotnie byłam u dentysty zaraz po szkole... W takich przypadkach brałam ze sobą szczoteczkę i myłam zęby tuż przed wizytą. Nie wyobrażam sobie iść do dentysty z nieumytymi zębami, tak jak nie wyobrażam sobie iść do ginekologa nie podmywając się uprzednio.
| Obecnie 2 osób przegląda ten temat (1 użytkowników i 1 gości) | |
| scarabee |
| Narzędzia tematu | |
|
|
Czas GMT +2. Teraz jest godzina: 15:02.

Bo ja chyba nie mam...
Jedyne zajęcia, jakie mi pasowały, jeszcze się nie zaczęły, bo nie skompletowała się grupa 
Nie dość, że nie nadążam za tą spółdzielnią, to jeszcze zglupiałam totalnie