|
|||||||
| Zarejestruj się | Galeria Foto | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Zaznacz fora jako przeczytane |
| Wieści z orientalnych scen Informacje na temat występów, warsztatów, imprez, zajęć itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu |
|
|
||||
|
||||
|
idąc tropem Ousamy, to i shaaby nie byłoby złym pomysłem
![]() zumba jest jeszcze w bella fitness, za to w większości klubów jest albo dance aerobic jako taki albo standardowo step + TBC, w swoich planach eksploracji okolicznych klubów fitness uwzględnię sportesse zatem )
|
||||
|
||||
|
Myślę, że fajnie by było jakoś się w środę zorganizować i spotkać większą ekipą ( przyjezdnych i lublinianek) na jakąś wspólną kolację, żeby się orientalnie "zorientować"
bo zapewne nie tylko ja i Tanit przyjeżdżamy już w środę |
|
|
||||
|
||||
|
Ja i jeszcze 2 osoby z Trójmiasta też przyjeżdżamy w środę
Fajnie byłoby się spotkać![]()
"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today." James Dean WHAT YOU GIVE IS WHAT YOU GET. Sprzedam suczkę - sznaucer miniatura czarny: http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=3717 |
|
|
||||
|
||||
|
To może ustalimy jakieś konkretne miejsce na starówce, np. o godzinie 19 by każdy mógł dojechać
poprosimy może lublinianki o zabranie głosu co do lokalu![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Właśnie się zorientowałam, że przecież też będę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja jeszcze kompletnie nie wiem, o której godzinie będziemy na miejscu, ale najwyżej się spóźnimy chwilę do Was
Taaak, Lublinianki na pewno znają jakieś miłe miejsce?![]()
"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today." James Dean WHAT YOU GIVE IS WHAT YOU GET. Sprzedam suczkę - sznaucer miniatura czarny: http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=3717 |
|
|
||||
|
||||
|
To jest nas już 5
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
W środę będą w Lublinie też Sowillo i Naima (tzn. to Naima potwierdzi
)ale nie wiem czy o 19 ![]() ![]() Polecam llody,desery, mega ciasta w Vanilla Cafe (ul. Krakowskie Przedmieście 24)
Zapraszam na zajęcia tańca orientalnego w ZAHRA Studio dance. Grupa średniozaawansowana - technika z Sowillo - start w czwartek 9 września 2010 o 18:00 na Mokotowie Ul Czerniowiecka 3 Sowillo Safi dla zaprzyjaźnionych W Moim Sercu jest Radość Słońce wypala w nim smutek i strach. Ostatnio edytowane przez Sowillo : Wczoraj 15:55. |
|
|
||||
|
||||
![]() a ja jeszcze raz zapytam co to za warsztaty w niedziele między 15-17 polish teacher bo może bym się wybrała tylko nie ma podanej tematyki.
|
||||
|
||||
|
Tak, w zeszłym roku miałam iść do Vanilla, ale nie starczyło czasu... Jestem zdecydowanie ZA!
![]() (obecnie rozważam przyjazd we wtorek :P ) |
|
|
||||
|
||||
|
mogę się pisać, ale z dużym opóźnieniem, ponieważ o 19 we środę mam zajęcia z belly
(póki co)
|
||||
|
||||
|
no przecież możemy ustalić późniejszą godzinę
choćby 21 |
|
|
||||
|
||||
|
ii, 20 będzie lepsza, bo na 21 już się skompletujemy
) Vanilla, dobre miejsce, dawno nie byłam, i dobrze, że nie jakiś lokal bardziej o piwie, bo w tą porę piwo grozi przeziębieniem u mnie ciacha + kawa
|
|||
|
|||
|
ja też się chętnie z Wami dziewczyny spotkam
o ile grono nie jest zamknięte ?? można się dołączyć ? |
|
|
||||
|
||||
|
Oj, ja myślę, że KAŻDY jest mile widziany!
I grono jest jak najbardziej OTWARTE Tylko czy się zmieścimy przy stolikach? ![]()
|
|
||||
|
||||
|
zrobimy najazd na Lublin
im nas będzie więcej tym będzie weselej![]() |
|
|
||||
|
||||
|
super się zapowiada przedfestiwalowa integracja.
Żałuję,że jako organizatorki nie mozemy Was ugościć ale od poniedziałku mamy juz na głowie egipskich gości i mnóstwo pracy. Mam nadzieję,że nasze dziewczyny z ST Djamila niezaangażowane w festiwal się Wami zaopiekują. Oprócz Vanilla cafe polecam Mandragorę na Starówce i gorącą czekoladę z chili!!! Cód miód-prawdziwa gęsta czekolada z dodatkiem chili. Nie tylko dla amatorów ostrości I jesli czekolada w Mandragorze to tylko ta -inne nie sa już takie rewelacyjne.Możecie tez wpaść na piwko na Grodzą do Cafe Grodzka-mają własny browar. Z pysznego jedzonka polecamy Chatę na ul.Nadbystrzyckiej. Swojskie żarcie (sałatka z chaty-the best) i przepyszna herbata z prawdziwych suszonych mailn w glinianym garnuszku-palce lizać!! Warsztat niedzielny czeka na akceptację prowadzącej ale coś słuch po niej zaginął. Za opóźnienia przepraszam!
www.djamila.pl NEWS: klasyczne raqs sharki na podst.techniki Aidy Nour -ST Djamila ,4.IX 30.IX-3.X.2010 Orient Addicts-International Belly Dance Festival www.orient-addicts.djamila.pl 7.XI-warsztaty z Djamilą w Warszawie Szczegóły: http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?p=132535&posted=1#po st132535 9.X-Djamila we Wrocławiu. Szczegóły: http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=4034 |
![]() |
| Obecnie 3 osób przegląda ten temat (1 użytkowników i 2 gości) | |
| Arwa |
| Narzędzia tematu | |
|
|