|
|||||||
| Zarejestruj się | Galeria Foto | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Zaznacz fora jako przeczytane |
| Archiwum "Wieści z orientalnych scen" Imprezy, które już się odbyły. Wspomnienia, komentarze po warsztatach i występach. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu |
|
|
||||
|
||||
|
Zapraszam warsztaty tańca brzucha z Jamilah, które odbędą się 8 listopada 2009 r. w Krakowie
Tematyka: Beledi 2,5h 12:30-15:00 Taniec z laską 2,5h 15:30- 18:00 Cena: do 25 października 80zł/75zł*- 1 warsztat 150zł/140zł*- 2 warsztaty po 25 października 85zł/80zł*- 1 warsztat 160zł/150zł*- 2 warsztaty *- ceny dla dziewczyn uczęszczających na zajęcia do Strefy Ruchu Zapisy mailem ahostynska@wp.pl Warsztaty odbędą się w fitness klubie Fit by step przy ul. Królewskiej 1 w Krakowie. Zapewniamy wodę oraz batoniki dla każdego uczestnika warsztatów.
Warsztaty z Dominiką Suchecką, 07.11.2010r., Kraków Urodzinowe warsztaty z Sowillo, Yolandą i Naimą, 16-17.10.2010r., Kraków www.strefaruchu.com.pl Ostatnio edytowane przez Zahara : 07-11-2009 21:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Hmm... a szłoby zamienić kolejność? Że najpierw beledi, a później laska? Bo ja bym się na beledi pisała, ale u mnie pociąg o późnych porach odpada, a nocować nie mogę, bo w poniedziałek do szkoły
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Proszę mnie na baladi wpisać <3
EDIT:dołączam się do prośby hAbir ![]() Baaardzo bym prosiła o zamianę....
|
||||
|
||||
|
Zaharo wspominalas jeszcze o innych warsztatach... Moglabys umiescic informacje? Bo nie wiem, czy dam rade finansowo...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja bym była na beledi chętna..
dodatkowo kusza mnie te Twoje batoniki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A mnie Zaharo zapisalas juz na calosc?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Ja proszę na oba... Uch... Umrę, ale dla Jamilah warto...
|
||||
|
||||
![]() Abirku i Rillo jełsi tylko osoby idące na całość się zgodzą na zamianę to dla mnie nie ma problemu- ustawiłam taką kolejność, ponieważ wydawało mi się, że lepiej dać skakanie jako pierwsze póki jeszcze mamy siłę ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zaharo, w takim razie prosze na beledi
Juz dalam cynk moim kolezankom, mam nadzieje, ze jeszcze bedzie dla nich miejsce. |
|
|
||||
|
||||
|
Jeśli da radę, to daj proszę znać, wtedy się oficjalnie zapiszę ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aniu Ja się piszę na oba warsztaty ale pozwól, że potwierdzę we środę
![]()
|
||||
|
||||
. Jeszcze są miejsca, zresztą jak wiecie sala jest fajna duża i na pewno się pomieścimy![]() .A tak poważnie to jednak więcej jest osób chcących pierwsze beledi z powodów dojazdowych, więc zmieniłam kolejność w pierwszym poście. ![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Zatem czuję się zapisana na beledi .A sala, potwierdzam, jest świetna |
|
|
||||
|
||||
|
To jeszcze jedno głupie pytanie- jakiego smaku chcecie batoniki?
Któe Wam ostatnio najbardziej smakowały? |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
|
Ishtar załatwię specjalnie dla Ciebie jakieś bez czekolady
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dzieki
)
|
||||
|
||||
|
Truskawkowe!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Potwierdzam swoją obecność na obu warsztatach
![]() ![]() także spokojnie Aniu możesz mnie wpisać?? A jak to będzie z laską?? Gdzie można taką zakupić, bo nie sądzę żeby były na warsztatach.....
|
||||
|
||||
|
To mnie można na beledi, ale cudnie <3 A mnie smakowały te z czekoladą i orzechami chyba
![]()
| Narzędzia tematu | |
|
|