|
|||||||
| Zarejestruj się | Galeria Foto | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Zaznacz fora jako przeczytane |
| Belly dance Forum o najbardziej kobiecym tańcu, o tańcu brzucha. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu |
|
|
||||
|
||||
|
07.01.2009 Edit by Antares:
Zapytania o utwór z układu z welonami (filmik z zajęć w Gymnasionie) znajdziecie w wątku szukam wykonawcy piosenki ![]() ------------------------------------------------------------------------------- Belly dancer Alena Grynchyk ( full version) jeśli tak,to bardzo prosiłabym o podesłanie jej na adres zaina@op.pl, postaram się czymś odwdzięczyć ![]() pozdrawiam serdecznie
زينا Gdyby kiedykolwiek kazano mi wybierać:taniec czy oddychanie,bez chwili wahania wybrałabym to pierwsze. Bo bez tańca życia nie ma... Ostatnio edytowane przez Antares : 07-01-2009 20:47. |
|
|
||||
|
||||
|
Niestety nie mam, ale boję się że to nie jeden utwór... tylko ona zmiksowała to piękną melodyjną część z drum solo. Ale może się mylę
![]()
|
||||
|
||||
|
Keira, nie mylisz się
Tę melodyjną wszakowoż mam i mogę przesłać. Bardzo fajny utworek, strasznie fajnie mi się zawsze do niego tańczy ![]() EDIT: Mało tego, nawet już przesłałam ![]() Ostatnio edytowane przez Altaira : 21-01-2008 02:55. |
|
|
||||
|
||||
|
DZIEKUJE BARDZO!!!
w tej melodyjnej troszkę drum solo można usłyszeć a na tej części najbardziej mi zależało...a teraz niech się zgłosi ktoś kto ma to drum solo z drugiej części,sklei się w całość i będzie ...<żarcik>
|
||||
|
||||
|
I ja mam podobne pytanie. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :o)
Zakochałam się w tej piosence. Znacie? Pomóżcie! Niestety nie jestem wystarczająco rozgarnięta, żeby tu wkleić filmik z youtube'a . Więc wkleję linka, może jakaś Dobra Dusza się pokusi i pomoże To jest piosenka, która wchodzi mniej więcej w czasie 00:50 i trwa dość długo.DreamTyme Bellydance Presents: Ansuya Rathor on Maui Będę bardzo drżąco wdzięczna! ![]()
|
||||
|
||||
|
o, już wiem jak wkleić filmik
![]()
|
||||
|
||||
|
Amina - Lirrili. Info znalazłam w komentarzach do filmu.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ślepa ja! DZIEKUJE PIEKNIE!!!!
|
||||
|
||||
|
ależ ja mam tę piosenkę (tę z drugiej części)!
mój pierwszy układ był do niej! a już chciałam wyłączyć youtuba ![]() tytuł: Raksa Wa Basma wykonawca: Emad Sayyah z płyty: Oriental Dance From Lebanon i oczywiście mam na kompie (oryginalną wersję tej piosenki, nie to co w filmiku) jakby ktoś jeszcze chciał do Zainy już poszło poleciało ![]() Ostatnio edytowane przez Ketmia : 21-01-2008 18:10. |
|
|
||||
|
||||
|
Ketmia, gdybyś była tak dobra i wysłała też do mnie: domina1506@wp.pl
Ta piosenka mi się zawsze podobała. ![]()
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ja też będę bardzo wdzięczna!! keirzontko@gmail.com Jakby co to mam też to Lirrili
więc mogę wysyłać chętnym.
|
||||
|
||||
|
Może i będzie offtop ale nie mogę się powstrzymać by tego nie napisać
. Nie wiem jak wy, ale ja nie mogłam oderwać oczu od stroju tancerki z pierwszego filmiku ![]() ![]() Aż brak mi słów ![]()
nie rusza mnie nadto co robią z "tańca brzucha" dopóki taniec arabski tańcem arabskim pozostaje - Antares -- ********* Regulamin Forum Polskie tancerki w sieci a Wirtualna szkoła tańca - informacje, idea, spis filmów Podstawowe rytmy w tańcu arabskim i figury do nich pasujące - filmiki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
kurcze coś mi się z pocztą pokiełbasiło, więc proszę o cierpliwość, albo niech te które już mają wyślą tym które jeszcze nie mają
![]() Edit: już się odkiełbasiło mp3 poszła do Keira Ostatnio edytowane przez Ketmia : 22-01-2008 13:44. Powód: zmiany :) |
|
|
||||
|
||||
|
Bardzo dziękuje Ketmia za piosenkę. :* W domu zaraz będzie shiki bong, shiki bong na całego!
![]()
|
||||
|
||||
i ta spódnica fajnie podkreśla ruchy,jest czym "zamiatać" ...(ale się poetycko wyraziłam )...
|
||||
|
||||
|
Fakt, jest śliczny...
Ale ja mam z długimi spódnicami złe doświadczenia :-)
|
||||
|
||||
mimo, że nieraz się po nich depcze ![]()
nie rusza mnie nadto co robią z "tańca brzucha" dopóki taniec arabski tańcem arabskim pozostaje - Antares -- ********* Regulamin Forum Polskie tancerki w sieci a Wirtualna szkoła tańca - informacje, idea, spis filmów Podstawowe rytmy w tańcu arabskim i figury do nich pasujące - filmiki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Antares, ja w Zielonej Górze prawie zgubiłam spódnicę, bo ją sobie przydepnęłam przy kroku w tył... Byłaby sensacja, tancerka orientalna w całkiem nieorientalnych majtkach na scenie :| Chodzić to mogę, bo można taką kieckę w garść chwycić, ale do tańczenia jestem bardzo sceptyczna. Długa - tak, ale nie do ziemi.
|
||||
|
||||
1/ jeśli szyjesz spódnicę sama - zrób przy pasie zawinięcie na 2 przegródki - w jedną wciągasz gumkę, w drugą długi sznurek (który chowasz od wewnętrznej strony). Gumka będzie "trzymała fason" a zawiązany sznurek nie pozwoli spódnicy zjechać 2/ jeśli masz gotową spódnicę to jeżeli są 2 gumki w pasie - zastąpić jedną sznurkiem a jeśli jest inaczej to po prostu wydrążyć od wewnętrznej strony dziurkę tam gdzie guma u góry i też wciągnąć sznurek do wiązania (oczywiście obrębić tę dziurkę żeby się nie wystrzępiło) nie ma siły - nie ma prawa zjechać, choćbyś nie wiem jak nadepnęła ![]()
![]() |
| Obecnie 1 osób przegląda ten temat (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia tematu | |
|
|